Tesoman Erämiehet ry - logo

Linkit

Tältä sivulta löytyy linkkejä hyödyllisiin palveluihin, sekä metsästykseen ja kalastukseen liittyviin sivustoihin.

 • Eräluvat.fi
  Metsähallituksen eräpalvelut keskittyvät jatkossa yksille sivuille netissä. www.eräluvat.fi -sivustolta löytyvät kaikki metsästäjien, kalastajien ja vaikkapa moottorikelkkailijoiden tarvitsemat tiedot, jotka aiemmin oli hajautettuna muun muassa villipohjola.fi-sivustolle ja metsa.fi-sivustolle. Kaikki lupa-asiat netissä ovat siis siirtyneet Eräluvat.fi-sivustoille.

 • Villi Pohjola
  Villin Pohjolan eräkämpät ja lomamökit.

 • Luontoon.fi
  Luontoon.fi antaa ajantasaiset tiedot kansallispuistojen ja muiden Metsähallituksen retkikohteiden palveluista. Retkeile ja virkisty upeissa luontokohteissa!.

 • Metsähallitus: Retkikartta.fi
  Palvelusta voit hakea Metsähallituksen metsästys- ja kalastuskohteita. Voit etsiä myös retkeilyyn sopivia kohteita ja palveluita.

 • Metäshallitus: Suurpedot.fi
  Tietoa suurpedoista kiinnostuneille.

 • Metsähallitus: Saalispalautteet
  Tämän palvelun kautta voit jättää saalispalautteet metsähallituksen luvista.

 • Kalastusrajoitus.fi
  Kalastusrajoituspalvelu kertoo, mitkä alueet ovat yleiskalastusoikeuksien ulkopuolella. Palvelusta löytyvät vesialueet, joissa ongintaa, pilkintää ja viehekalastusta on rajoitettu kalastuslain ja ELY-keskusten päätösten nojalla.

 • Norjan valtion kalastusluvat
  Täältä voit ostaa Norjan valtion kalastusmaksun etukäteen. Asioida voit englanniksi ja maksaa luottokortilla. Kaikki 16 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka aikovat kalastaa lohia, meritaimenia tai merirautuja vesistöissä tai kalastaa mainittuja lajeja kiinteillä pyydyksillä merellä, on velvoitettu maksamaan kalastuslupamaksu. Tämä on edellytys varsinaisen kalastusluvan ostamiselle esim. lohijoelle.

 • Kansalaisen karttapaikka Perinteinen karttapalvelu jossa voit katsella maastoa myös ilmakuvana.

 • RiistaWeb
  Riistaweb on metsästäjäorganisaation yhteys-, tapahtuma- ja riistatiedoista koostuva valtakunnallinen tietokanta. Palvelusta voit etsiä esim. paikkakunnallasi järjestettävien metsästäjäntutkintojen ajankohdat.

 • Suomen riistakeskus: Riista.fi
  Suomen riistakeskus aloitti toimintansa 1.3.2011. Riistakeskukseen yhdistettiin Metsästäjäin Keskusjärjestö ja 15 riistanhoitopiiriä. Suomen riistakeskus edistää kestävää riistataloutta, tukee riistanhoitoyhdistysten toimintaa ja huolehtii riistapolitiikan toimeenpanosta sekä vastaa sille säädetyistä julkisista hallintotehtävistä.
  Kaikenkattava sivusto josta löytyy tietoa metsästysajoista, niiden rajoituksista ja poikkeuksista, metsästäjätutkinnosta, lainsäädännöstä sekä monista muista metsästäjälle tärkeistä asioista.
  Suomen riistakeskus julkaisee myös metsästäjille tarkoitettuja ohjeita eettiseen metsästykseen.
  Tässä suora linkki esitteisiin.

 • Luonnonvarakeskus LUKE
  Luonnonvarakeskus on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi.


Sivuja on viimeksi muokattu 22.04.2024. 22:39:52.
webmaster(at)tesomaneramiehet.fi